Seminarier

Vi arrangerar utbildningsseminarier i samarbete med ledande institutioner, myndigheter, forskare, utvecklare, tekniker och arkitekter.

Skånsk Byggtjänst arrangerar utbildningsseminarier i samarbete med ledande institutioner, myndigheter, forskare, tekniker och arkitekter. Vi tar upp aktuella ämnen för dagens marknad. Våra seminarier syftar till att utbilda fackfolk inom olika aktuella utvecklings-, problem- eller temaområden. De är relaterade till produkter, produktsystem eller företeelser i bygg- och fastighetsbranschen där nya rön eller material kommit. Målet är att förmedla lösningar.

Genomförda seminarier

Ventilerade fasader 2002, Stenhus i Stockholm 2009. Tegelskador i Stockholm, Malmö och Göteborg 2012. Akustikdagar i Stockholm, Göteborg och Malmö, Bassänger och pooler i Malmö 2014. Trafikbuller i Stockholm, Göteborg och Malmö samt Bassänger och pooler i Göteborg och Stockholm 2015. Storkök samt Tungt, murat och putsat byggande i Stockholm, Göteborg och Malmö 2016. Glasfasader och inneklimat i Stockholm 2018.


Vi kan arrangera utbildningar och seminarier efter önskemål. Kontakta oss med din idé eller behov via kontaktsidan!

Tidigare utställare

Om du söker företag eller produkter som varit utställda på tidigare mässor, hör av dig till oss på kontaktsidan.

Ställa ut

Vill du ställa ut eller få besöksinbjudan till våra mässor, skriv ett meddelande på kontaktsidan.

Intresseanmälan Kontakt

Vår kalender

Inga event planerade