Park & Gata

16 - 18 oktober 2018 i Karlstad, Örebro och Uppsala.

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare. Lunch serveras från kl. 11.30.

Ett personligt möte är mycket mer värt än att läsa sig till information på en hemsida eller i en broschyr. Träffa leverantörerna på våra effektiva lunchmässor. Du får tid att prata med material- och teknikkunniga personer i anslutning till din lunch.

Karlstad - 16 oktober

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Karlstad CCC,
Tage Erlandergatan 8A-F, Karlstad

Örebro - 17 oktober

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Conventum Konferens,
Drottninggatan 42, Örebro

Uppsala - 18 oktober

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Katalin,
Roslagsgatan 1, Uppsala

Kort om Park & Gata

Park & Gata ger en snabb, bred och djup uppdatering av produktnyheter inom det offentliga rummets miljö, design och funktion. Ytbeläggningar, möbler, byggnader, funktiondetaljer, lekutrustning, vegetation, dagvatten, anläggningsmaterial, etc. Det är en renodlad fackmässa och målgruppen är arkitekter, landskapsarkitekter, konsulter, beställare inom allmännyttan, kommuner, privata ägare och förvaltare samt större entreprenörer.

Kontaktperson

Angela Persson | 0734-74 79 27
ap@skanskbyggtjanst.se

Utställare

Everled Europe AB

Effekt & dekorationsbelysning för offentlig miljö

Vi säljer belysning för att skapa ljus, effekt och trygghet i bla. parker, rondeller och andra offentliga miljöer såväl inne som utomhus. Våra topprodukter levereras i hög kvalité, har smarta lösningar när det gäller färgåtergivning, styrning samt kostnadseffektiv installation. Ledande leverantörer, egen utveckling/tillverkning samt vår kunskap och engagemang är vad som behövs för att kunna erbjuda säkra och funktionella produkter.

Hags Aneby AB

Mötesplatser

Sedan starten 1948 har HAGS drivits av att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan umgås, leka, träna och må bra.
I 70 år har leklust, spring i benen och klätterbehov varit grunden i HAGS verksamhet.
Behöver du tips och idéer? Besök oss på mässan. Hos oss kan du få hjälp med helheten. Allt från tips, ritningar och montage till underhåll av lekplatser, utomhusmöbler och utomhusgym.

Nya Eriksbo Plantskola AB

Lokalproducerade plantskoleväxter

Eriksbo Plantskola ligger i Västmanland. För att vara en produktionsplantskola är det jämförelsevis långt upp i Sverige. Det gör att våra växter fått växa lite långsammare och är i takt med årstiden vid leverans. Vi odlar alla växter i co. Det innebär att de kan levereras och planteras även sommartid. Vårt medlemskap i e-planta gör att fokus i den egna produktionen är e-sortimentet med svenska frökällor och härdigt växtmaterial. Vår personal är välutbildad och ger gärna råd och hjälp gällande växtanvändning, plantering och växtetablering. Vi är proffs på plantskoleväxter!

Team Tejbrant AB

För en säker stadsmiljö med smakfulla gatumöbler

Team Tejbrant levererar väderskydd, cykelparkeringslösningar, info-tavlor, reklambärare, räcken, och övriga gatumöbler runt om i Sverige och Europa.
Våra flexibla profilsystem i aluminium och glas med dess funktionellt designade väderskydd, finns tillgängliga i en mängd olika utföranden. Vi kan leverera våra väderskydd med sedumbeläggning samt att de kan kompletteras med solcellsdriven belysning som på ett miljövänligt sätt erbjuder en säkrare och trevligare utemiljö.

Hasselfors Garden

Vad är det för skillnad på jord och jord?

Det är viktigt för oss att kunna garantera god tillväxt och minimalt med efterarbete för er som använder våra anläggningsjordar. Besök oss i montern så kan vi berätta om var du får tag på bra jord i ditt närområde, om varför det finns olika sorters jordar och hur vi kan garantera att de är fria från rotogräs. Vi kan tala om växtbäddar på bjälklag, biojordar, dagvattenbäddar och spännande nyheter som Citykross för urbana miljöer.

Lappset Sweden AB

Vi skapar levande utemiljöer

I över 40 år har Lappset hjälpt till att möblera såväl gator som torg som parker och bostadsområden. Lappsets tillverkning sker i Skandinavien, vårt kontor och fabrik för parkmöbeltillverkning ligger i Enköping. Som tillverkare av lek- park- och sportutrustning skapar vi aktiveringsmöjligheter för såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer. Lappset har ett inkluderande tankesätt som gör att alla, oavsett funktionshinder, kan leka. Vikten av lek och aktivitet har inspirerat oss till att utmana den stillasittande generationens barn och ungdomar med nytänkande och interaktiva lekprodukter. Vi gör skillnad!

KNM Trafiksystem AB

Utemiljö för alla

KNM erbjuder produkter för gata, park och kollektivtrafik.
- Vi visar delar ur vår senaste möbelserie, Parken.
- En modern serie baserad på vackert Corténstål.
- Kom och se vår manuella cykelpump och vår servicestation.
- Ett komplement till våra övriga produkter inom cyklism.
- Det sedan tidigare stora sortimentet med eftergivliga gummipollare har nu utökats med ytterligare en flexibel pollare, Stålflex, som presenteras på mässan.
Vi berättar även om vårt övriga breda sortiment inom gata, park och kollektivtrafik.

Stångby Plantskola AB

Kvalitet, kompetens och service

Vi förädlar växters bästa kvaliteter och i vårt breda sortiment hittar du växter som passar till just ditt projekt. Kom förbi vår monter så pratar vi om de bästa lösningarna för hållbara miljöer. Tillsammans skapar vi en grönare omgivning som håller för generationer.

CADO AB

Tillgängliga lekplatser

Design och lösningar för personer med särskilda behov är alltid berikande och spännande för alla. Helhetslösningar skapar möjligheter för människor att träffas oavsett rörlighet. Minskad förmåga att utmana rörligheten handlar mycket om lekplatsens funktionalitet och tillgänglighet.
Vi på CADO har lång erfarenhet av att skapa miljöer för alla och tänja på gränserna så att de ger en möjlighet för delaktighet och upplevelser på många nivåer.
Välkomna till CADO.

ÅhusTurf AB

Hybridgräs som förstärker naturgräs

CoverLawn - en ny generation gräsarmering som förstärker naturligt gräs. 
- CoverLawn armerar gräsytan och skyddar gräsets rötter. Vid hårt slitage behåller du en grön yta som annars skulle varit jord och lera. 
- Utvecklat för: skolgårdar, lekplatser, rutschkullar, gångar, gräsmattor, idrottsplatser, fotbollsplaner, utegym, kyrkogårdar, asklundar, m.m.

Cyklos AB

Cykelparkeringar som förändrar resvanor

En prioritet för kommuner vid skapandet av utemiljöer är långsiktighet och kostnadseffektivitet. Cyklos presenterar sina cykelgarage LINK och FLOW där nyttjandegrad, design, funktion, säkerhet och trygghet är ledord för att skapa cykelparkeringar som förändrar människors resvanor. Vi visar även vårt övriga sortiment av cykelställ, cykelservicestationer och cykeltak.

Vestre AB

Vårt mål är att bli erkända som världens mest hållbara utemöbelstillverkare

Vestre har integrerat 9 av FN´s globala hållbarhetsmål i vår affärsfilosofi och tillverkning av utemöbler. Vi använder nordiska material, förnybar energi och hela vår produktion är placerad i Norden. Vi erbjuder hög kvalité och spännande design för våra städers uterum.

Bara Mineraler AB

Plantera i hållbara substrat för framtida gröna miljöer

Med substrat baserade på Hekla® Pimpsten blir stadens utmanande växtplatser odlingsbara för träd, buskar och perenner. På köpet får man lättskötta och välmående ytor - hållbart helt enkelt. Våra substrat används på bjälklag, i urnor, regnbäddar samt vid trädplantering i hårdgjorda ytor. Vi har också ett brett sortiment av marktegel och under varumärket Bara Prefab tillverkar vi rustika tegelmurar som används för att skapa upphöjda växtbäddar eller fristående avgränsningar i staden. Med färdiga moduler kombineras snabb anläggning med långsiktig användning.

Smekab Citylife

Urbana produkter och lösningar

Smekab Citylife utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar för att skapa attraktiva urbana miljöer. Räckes- och avspärrningslösningar har sedan 70-talet varit en stor del av företagets erbjudande vilket fortfarande består och utvecklas. Utbudet har kompletterats under åren och i dag erbjuds ett brett sortiment av möbler för offentlig utemiljö, väderskydd för hållplatser, cykelparkeringar och produkter för cyklism. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Smekab Citylife får människor att trivas.

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare.