Park & Gata

27 - 28 november 2018 i Göteborg.

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare. Lunch serveras från kl. 11.30.

Ett personligt möte är mycket mer värt än att läsa sig till information på en hemsida eller i en broschyr. Träffa leverantörerna på våra effektiva lunchmässor. Du får tid att prata med material- och teknikkunniga personer i anslutning till din lunch.

Göteborg - 27 november

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Göteborgs Konserthus,
Götaplatsen, Göteborg

Göteborg - 28 november

Mässan är gratis till föranmälda fackbesökare och öppen mellan 10.30 - 14.00. Insläpp till 13.00.

Göteborgs Konserthus,
Götaplatsen, Göteborg

Kort om Park & Gata

Park & Gata ger en snabb, bred och djup uppdatering av produktnyheter inom det offentliga rummets miljö, design och funktion. Ytbeläggningar, möbler, byggnader, funktiondetaljer, lekutrustning, vegetation, dagvatten, anläggningsmaterial, etc. Det är en renodlad fackmässa och målgruppen är arkitekter, landskapsarkitekter, konsulter, beställare inom allmännyttan, kommuner, privata ägare och förvaltare samt större entreprenörer.

Kontaktperson

Emilia Möller | 040-92 00 35
em@skanskbyggtjanst.se

Utställare

WaterBoys AB

Vi kan bevattning

Vi projekterar, levererar och bygger bevattningsanläggningar till alltifrån större grönytor till mindre urbana miljöer såsom innegårdar och takterasser. Utifrån varje kunds behov och önskemål hjälper vi till att arbeta fram ett förslag som blir unikt för varje objekt. Vi erbjuder ett brett sortiment av bevattningsutrustning. Bevattningsanläggningarna kan levereras som byggsats eller som komplett systemlösning monterat med vår egen personal.
Välkommen in till vår monter och prata bevattningslösningar med oss!

Kompan Barnland AB

Ett gladare och hälsosammare samhälle

Vi vill skapa en offentlig miljö för alla. En lekplats för barn i alla åldrar, en träningsplats för den som vill vara aktiv och parkmöbler för gemenskap och trivsel. Vi tänker på helheten och grundtanken för oss är att vi vill inspirera till en mer aktiv livsstil. Vi forskar och utvecklar våra produkter genom två kunskapscenter, Fitness Institute och Play Institute, vilket gör att vi ständigt förnyar oss och kommer med innovativa nyheter inom lek och träning. Dessutom vill vi ta fram design som är vacker både i sig själv och som ett inslag i arkitekturen och naturen runt om kring.
Så häng med - Let´s Play!

Stångby Plantskola AB

Kvalitet, kompetens och service

Vi förädlar växters bästa kvaliteter och i vårt breda sortiment hittar du växter som passar till just ditt projekt. Kom förbi vår monter så pratar vi om de bästa lösningarna för hållbara miljöer. Tillsammans skapar vi en grönare omgivning som håller för generationer.

Veg Tech AB

Gröna och levande städer med hållbar dagvattenhantering

Under 30 år har vi hjälpt våra kunder att skapa grönare och mer naturliga omgivningar för den framtida gröna staden. Vi har odlat och utvecklat olika vegetationssystem och är idag ledande leverantör i Norden. Med ett brett sortiment av högklassiga växtprodukter inom exempelvis gröna tak, fasadgrönska, gröna innergårdar och vattenrening förser vi kunder i hela Norden.
Enkelt att anlägga och ger ett färdigt resultat från första dagen.
- Gröna tak fördröjer avrinningen och tar upp ca. 50% av årsnederbörden.
- Gröna vajern ger fasadgrönska på vertikala utrymmen.
- Nyhet - Hydropack® - sedum-ört-gräs, en smart allt-i-ett modul för tak.

G9 landskap, Park & Stadsrum

Hållbara lösningar och urbana produkter för offentliga miljöer

Hos oss hittar ni inspiration och idéer till hur offentliga miljöer kan formas och vi hjälper er gärna med unika projektanpassade lösningar. Vi producerar ett brett utbud av möbler och inventarier för utemiljöer, med bland annat underhållsfri kompositplast som tillval. Vi har ett omfattande program med miljöbedömd återvunnen plast för anläggning, t ex som plank och markbeläggning samt kantavgränsning med mera. Vi hjälper och guidar er till bästa lösning.

S:t Eriks AB

Hållbart och långsiktigt miljötänkande i betongbranschen

S:t Eriks startade 1888 och är Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar och VA-system i betong samt natursten. Kunskap och erfarenhet är våra främsta resurser och i kombination med vårt breda sortiment och ett starkt miljöfokus hjälper vi dig att skapa det uttryck du söker. Vi erbjuder projektanpassade helhetslösningar för små och stora projekt som skapar mervärden för kunden.
Bygg så det håller!

FINBIN Sverige AB

Vi håller din omgivning ren och grillplats säker

Eleganta FinBin® skräpkorgar förhöjer miljön och minskar skräp med sin diskreta nordiska design. De tidlösa och hållbara korgarna är idealiska för krävande omgivningar där säkerhet och återvinning är viktigt. Vårt senaste tillskott CitySolar-skräpkorgen komprimerar skräpet 5-7 gånger. Sortimentet är utformat för utomhus- och inomhusbruk, vilket erbjuder rätt val för parker, gator och rekreationsområden samt för passagerarterminaler, köpcentra och andra offentliga byggnader. Vi designar och tillverkar även FinBin® parkbänkar, väderskydd för både cyklar och återvinningskärl, cykelställ samt vår unika elgrill som säkrar upp offentliga grillplatser.

KNM Trafiksystem AB

Utemiljö för alla

KNM erbjuder produkter för gata, park och kollektivtrafik.
- Vi visar delar ur vår senaste möbelserie, Parken.
- En modern serie baserad på vackert Corténstål.
- Kom och se vår manuella cykelpump och vår servicestation.
- Ett komplement till våra övriga produkter inom cyklism.
- Det sedan tidigare stora sortimentet med eftergivliga gummipollare har nu utökats med ytterligare en flexibel pollare, Stålflex, som presenteras på mässan.
Vi berättar även om vårt övriga breda sortiment inom gata, park och kollektivtrafik.

Lappset Sweden AB

Vi skapar levande utemiljöer

I över 40 år har Lappset hjälpt till att möblera såväl gator som torg som parker och bostadsområden. Lappsets tillverkning sker i Skandinavien, vårt kontor och fabrik för parkmöbeltillverkning ligger i Enköping. Som tillverkare av lek- park- och sportutrustning skapar vi aktiveringsmöjligheter för såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer. Lappset har ett inkluderande tankesätt som gör att alla, oavsett funktionshinder, kan leka. Vikten av lek och aktivitet har inspirerat oss till att utmana den stillasittande generationens barn och ungdomar med nytänkande och interaktiva lekprodukter. Vi gör skillnad!

Hasselfors Garden

Vad är det för skillnad på jord och jord?

Det är viktigt för oss att kunna garantera god tillväxt och minimalt med efterarbete för er som använder våra anläggningsjordar. Besök oss i montern så kan vi berätta om var du får tag på bra jord i ditt närområde, om varför det finns olika sorters jordar och hur vi kan garantera att de är fria från rotogräs. Vi kan tala om växtbäddar på bjälklag, biojordar, dagvattenbäddar och spännande nyheter som Citykross för urbana miljöer.

Cyklos AB

Cykelparkeringar som förändrar resvanor

En prioritet för kommuner vid skapandet av utemiljöer är långsiktighet och kostnadseffektivitet. Cyklos presenterar sina cykelgarage LINK och FLOW där nyttjandegrad, design, funktion, säkerhet och trygghet är ledord för att skapa cykelparkeringar som förändrar människors resvanor. Vi visar även vårt övriga sortiment av cykelställ, cykelservicestationer och cykeltak.

ÅhusTurf AB

Hybridgräs som förstärker naturgräs

CoverLawn - en ny generation gräsarmering som förstärker naturligt gräs. 
- CoverLawn armerar gräsytan och skyddar gräsets rötter. Vid hårt slitage behåller du en grön yta som annars skulle varit jord och lera. 
- Utvecklat för: skolgårdar, lekplatser, rutschkullar, gångar, gräsmattor, idrottsplatser, fotbollsplaner, utegym, kyrkogårdar, asklundar, m.m.

Vestre AB

Vårt mål är att bli erkända som världens mest hållbara utemöbelstillverkare

Vestre har integrerat 9 av FN´s globala hållbarhetsmål i vår affärsfilosofi och tillverkning av utemöbler. Vi använder nordiska material, förnybar energi och hela vår produktion är placerad i Norden. Vi erbjuder hög kvalité och spännande design för våra städers uterum.

CADO AB

”Allt det du inte ser”

CADO är tänkt som en modell för kvalificerad rörelse.
C - står för Kreativitet - och fokus på möjligheterna.
A - för Aktivitet - och fokus på användarna.
D - Design - och fokus på det estetiska.
O - Organisation av processen - från idé till verklighet.
Dessutom tillgänglighetsanpassade lekplatser.
Välkomna till vår värld….på Skånsk Byggtjänst.

Bara Mineraler AB

Plantera i hållbara substrat för framtida gröna miljöer

Med substrat baserade på Hekla® Pimpsten blir stadens utmanande växtplatser odlingsbara för träd, buskar och perenner. På köpet får man lättskötta och välmående ytor - hållbart helt enkelt. Våra substrat används på bjälklag, i urnor, regnbäddar samt vid trädplantering i hårdgjorda ytor. Vi har också ett brett sortiment av marktegel och under varumärket Bara Prefab tillverkar vi rustika tegelmurar som används för att skapa upphöjda växtbäddar eller fristående avgränsningar i staden. Med färdiga moduler kombineras snabb anläggning med långsiktig användning.

Smekab Citylife

Urbana produkter och lösningar

Smekab Citylife utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar för att skapa attraktiva urbana miljöer. Räckes- och avspärrningslösningar har sedan 70-talet varit en stor del av företagets erbjudande vilket fortfarande består och utvecklas. Utbudet har kompletterats under åren och i dag erbjuds ett brett sortiment av möbler för offentlig utemiljö, väderskydd för hållplatser, cykelparkeringar och produkter för cyklism. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Smekab Citylife får människor att trivas.

Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare.