Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Äkta Bohusgranit och betongprodukter, skapade för framtidens behov

Benders Sverige AB

Natursten och betong kompletterar varandra på ett utmärkt sätt och förstärker varandras bästa egenskaper. I vårt sortiment hittar du ett brett urval av produkter som gör det möjligt att uppnå precis den känsla du eftersträvar - utan att pruta på vare sig funktion eller estetik. Missa inte chansen att få ta del av genuin Bohusgranit i ny modern tappning som skapar möjligheter och underlättar, både för dig som arkitekt och entreprenör. Dessutom presenterar vi vårt breda sortiment inom våra mark-, infrastruktur- & grundsortiment. Välkomna till Benders monter!

God utemiljö för alla

KNM Trafiksystem AB

KNM erbjuder produkter för kollektivtrafik, gatu- och parkmiljö. Vi har nu utökat sortimentet med en ny möbelserie, Parken som är av cortén stål. Delar ur serien visas på mässan. Som komplement till våra övriga produkter inom cyklism som tak, garage, ställ mm har vi nu en servicestation, FIXIT samt en manuell cykelpump, Air Kit 3. Det sedan tidigare stora sortimentet med eftergivliga gummipollare har nu utökats med ytterligare en flexibel pollare Stålflex som presenteras på mässan.
Vi informerar även om vårt breda program av bänkar, soffor, väderskydd mm.


Vi skapar rum för livet

Lappset Sweden AB

I över 40 år har Lappset hjälpt till att möblera såväl gator som torg som parker och bostadsområden. Lappsets tillverkning sker i Skandinavien, vårt kontor och fabrik för parkmöbeltillverkning ligger i Enköping. Som tillverkare av lek- park- och sportutrustning skapar vi aktiveringsmöjligheter för såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer. Lappset har ett inkluderande tankesätt som gör att alla, oavsett funktionshinder, kan leka. Vikten av lek och aktivitet har inspirerat oss till att utmana den stillasittande generationens barn och ungdomar med nytänkande och interaktiva lekprodukter. Vi gör skillnad!

Gröna lösningar skapar levande städer

Veg Tech AB

Vi erbjuder smarta växtprodukter och system för mark, tak och vattenmiljöer för att få våra städer grönare. Våra färdigetablerade växtmattor och plantor är enkla att anlägga och har ett minimalt skötselbehov samt ger dig ett färdigt resultat från första dagen.
- Sedummattor lockar till sig den biologiska mångfalden för tak och mark.
- Ängsmattor ger en blomstrande örtrik yta.
- Strandmattor skapar erosionsskydd för sjöar och stränder.
- Perennmattor marktäcker en yta snabbt och enkelt.
- Markplatta som kan fyllas med singel för infiltration.
- Nyhet - Hydropack® - sedum-ört-gräs, en allt-i-ett modul för tak.


Plantera i hållbara substrat för framtida gröna miljöer

Bara Mineraler AB

Med substrat baserade på Hekla® Pimpsten blir stadens utmanande växtplatser odlingsbara för träd, buskar och perenner. På köpet får man lättskötta och välmående ytor – hållbart helt enkelt. Våra substrat används på bjälklag, i urnor, regnbäddar samt vid trädplantering i hårdgjorda ytor. Under varumärket Bara Prefab tillverkar vi rustika tegelmurar som används för att skapa upphöjda växtbäddar eller fristående avgränsningar i staden. Med färdiga moduler kombineras snabb anläggning med långsiktig användning.

Svensktillverkat miljövänligt till lekplats, park och återvinning

Nordic Parks AB

Vi visar upp nyheten Återvinst, källsorteringskärl som maxar återvinningsgraden och helt ersätter vanliga papperskorgar både utomhus och i innemiljöer. Nordic Parks är den svenska tillverkaren av parkmöbler återvinningslösningar och lekplatsutrustning. Klätterställningarna i serien Organoplay™ är miljömärkta med Svanen.

Gatumöbler för smakfull och säker stadsmiljö

Team Tejbrant AB

Team Tejbrant levererar väderskydd, cykelparkeringslösningar, info-tavlor, reklambärare, räcken, och övriga gatumöbler runt om i Sverige och Europa.
Våra flexibla profilsystem i aluminium och glas med dess funktionellt designade väderskydd, finns tillgängliga i en mängd olika utföranden. Vi kan leverera våra väderskydd med sedumbeläggning samt att de kan kompletteras med solcellsdriven belysning som på ett miljövänligt sätt erbjuder en säkrare och trevligare utemiljö.


Hybridgräs som förstärker naturgräs

ÅhusTurf AB

- CoverLawn®, en ny generation hybridgräs som integrerar med naturgräset.
- CoverLawn® förstärker gräsytan och skyddar gräsets krona och rötter.
- Med CoverLawn® är gräsytan naturligt grön året om.
- Vid hårt slitage behåller du en grön yta som annars blir jord och lera.
- Skolgårdar, lekplatser, fotbollsarenor, gångar, asklundar, m.m. har redan CoverLawn® som hjälp i sin vardag.
Välkommen och upplev levande CoverLawn® hybridgräs!


Vi kan lekplats, park och utemiljö

Tress Sport & Lek AB

Tress Sport och Lek har i över 40 år levererat lekplatser och utemiljöer runt om i Skandinavien. Kvalitet, säkerhet och service är något vi värnar om till våra kunder. Vi har ett brett sortiment som täcker lekplats, spontanidrott, utegym, skate och mycket mera.


Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB