Anmäl dig här



Utställande företag och produkter:

God utemiljö för alla

KNM Trafiksystem AB

KNM erbjuder produkter för kollektivtrafik, gatu- och parkmiljö. Vi har nu utökat sortimentet med en ny möbelserie, Parken som är av cortén stål. Delar ur serien visas på mässan. Som komplement till våra övriga produkter inom cyklism som tak, garage, ställ mm har vi nu en servicestation, FIXIT samt en manuell cykelpump, Air Kit 3. Det sedan tidigare stora sortimentet med eftergivliga gummipollare har nu utökats med ytterligare en flexibel pollare Stålflex som presenteras på mässan.
Vi informerar även om vårt breda program av bänkar, soffor, väderskydd mm.


Lekplats på höjden

CADO AB

Play hotel, den första våningslekplatsen för barn i alla åldrar har öppnats!
Lekplatsen är fylld med utmaningar och består av flera våningar. Dessa är uppbyggda efter ålder. Små kan leka på bottenvåningen, medan äldre barn kan vara på de övre våningarna. Play hotel är modulärt byggt, vilket gör att modulerna kan flyttas enkelt och snabbt. Se även filmen i vår monter från vår vattenlek i Göteborg.


Äkta Bohusgranit och betongprodukter, skapade för framtidens behov

Benders Sverige AB

Natursten och betong kompletterar varandra på ett utmärkt sätt och förstärker varandras bästa egenskaper. I vårt sortiment hittar du ett brett urval av produkter som gör det möjligt att uppnå precis den känsla du eftersträvar - utan att pruta på vare sig funktion eller estetik. Missa inte chansen att få ta del av genuin Bohusgranit i ny modern tappning som skapar möjligheter och underlättar, både för dig som arkitekt och entreprenör. Dessutom presenterar vi vårt breda sortiment inom våra mark-, infrastruktur- & grundsortiment. Välkomna till Benders monter!

Avvattningsrännor för omhändertagande av dagvatten i park och gator

ANRIN Nordic

Avvattningsrännor i polymerbetong för alla olika slags installationer. Stort utbud på gallersorter samt exklusiva designgaller. Avvattningsrännorna kan självklart fås med eller utan fall och klarar belastningar från A upp till F.

Varför är jorden viktig?

Hasselfors Garden

Det är viktigt för oss att kunna garantera god tillväxt och minimalt med efterarbete till dig som använder våra anläggningsjordar, därför håller våra produkter premium kvalitét. Besök oss i montern så kan vi prata om var du får tag på bra jord i ditt närområde, om varför det finns olika sorters jordar, om gröna tak, biojord, dagvattenbäddar och spännande nyheter som Citykross.

Ett gladare och hälsosammare samhälle

KOMPAN Sverige AB

Vi vill skapa en offentlig miljö för alla. En lekplats för barn i alla åldrar, en träningsplats för den som vill vara aktiv och parkmöbler för gemenskap och trivsel. Vi tänker på helheten och grundtanken för oss är att vi vill inspirera till en mer aktiv livsstil. Vi forskar och utvecklar våra produkter genom två kunskapscenter, Fitness Institute och Play Institute, vilket gör att vi ständigt förnyar oss och kommer med innovativa nyheter inom lek och träning. Dessutom vill vi ta fram design som är vacker både i sig själv och som ett inslag i arkitekturen och naturen runt om kring.
Så häng med - Let´s Play!


Framtidens trafik börjar här - cykelparkeringssystem

Cyklos AB

Cykelpendlingen är här för att stanna. Fler och fler väljer cykeln som ett grönt och hälsosamt alternativ i vardagen. Cykelparkeringarna kräver sin plats i staden. Vi presenterar vårt cykelgarage där vi lagt fokus på ljus, design och funktion. Vi visar även hur vår flexibla cykelhage fungerar tillsammans med det prisbelönta DELTA-systemet - ett sätt att få en markerad plats med god ordning för cyklarna i en utsatt trafikmiljö. Självklart har vi även med vårt populära cykeltak KAPPA som numera även finns som Sedumtak.

Tätskiktslösningar som tål tuffa påfrestningar över tid

Derbigum Sverige AB

Derbigum levererar smarta lösningar för hållbart byggande. Det handlar om väl utprovade systemlösningar för att skydda underliggande konstruktioner, tätskikt som klarar stora mekaniska påfrestningar för terrasser, gårdsbjälklag, parkeringsdäck etc, tätskikt tillverkade med livscykelperspektiv och som är 100 % återvinningsbara. Allt som man faktiskt kan bidra med för en mer hållbar värld.

Hållbara utemiljöer med liten insats

KSAB Konstgräs & Bevattning AB

Med automatiserad bevattning sparar du vatten, tid och pengar: Vattna bara där och när det behövs. Vare sig det rör sig om stora fotbollsplaner och ridanläggningar, eller mindre parker, rondeller och andra småytor, är investeringen snabbt intjänad och resultatet bättre och jämnare. Med en smart uppbyggd utemiljö blir behovet av skötsel minimalt. Vi gör installation och service på allt typ av utomhusbevattning. Har du en befintlig bevattningsanläggning, kan vi uppgradera den.

Gröna lösningar skapar levande städer

Veg Tech AB

Vi erbjuder smarta växtprodukter och system för mark, tak och vattenmiljöer för att få våra städer grönare. Våra färdigetablerade växtmattor och plantor är enkla att anlägga och har ett minimalt skötselbehov samt ger dig ett färdigt resultat från första dagen.
- Sedummattor lockar till sig den biologiska mångfalden för tak och mark.
- Ängsmattor ger en blomstrande örtrik yta.
- Strandmattor skapar erosionsskydd för sjöar och stränder.
- Perennmattor marktäcker en yta snabbt och enkelt.
- Markplatta som kan fyllas med singel för infiltration.
- Nyhet - Hydropack® - sedum-ört-gräs, en allt-i-ett modul för tak.


Urbana produkter och lösningar

Smekab Citylife

Smekab Citylife utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar för att skapa attraktiva urbana miljöer. Räckes- och avspärrningslösningar har sedan 70-talet varit en stor del av företagets erbjudande vilket fortfarande består och utvecklas. Utbudet har kompletterats under åren och i dag erbjuds ett brett sortiment av möbler för offentlig utemiljö, väderskydd för hållplatser, cykelparkeringar och produkter för cyklism. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Smekab Citylife får människor att trivas.

Plantera i hållbara substrat för framtida gröna miljöer

Bara Mineraler AB

Med substrat baserade på Hekla® Pimpsten blir stadens utmanande växtplatser odlingsbara för träd, buskar och perenner. På köpet får man lättskötta och välmående ytor – hållbart helt enkelt. Våra substrat används på bjälklag, i urnor, regnbäddar samt vid trädplantering i hårdgjorda ytor. Under varumärket Bara Prefab tillverkar vi rustika tegelmurar som används för att skapa upphöjda växtbäddar eller fristående avgränsningar i staden. Med färdiga moduler kombineras snabb anläggning med långsiktig användning.

Vi skapar rum för livet

Lappset Sweden AB

I över 40 år har Lappset hjälpt till att möblera såväl gator som torg som parker och bostadsområden. Lappsets tillverkning sker i Skandinavien, vårt kontor och fabrik för parkmöbeltillverkning ligger i Enköping. Som tillverkare av lek- park- och sportutrustning skapar vi aktiveringsmöjligheter för såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer. Lappset har ett inkluderande tankesätt som gör att alla, oavsett funktionshinder, kan leka. Vikten av lek och aktivitet har inspirerat oss till att utmana den stillasittande generationens barn och ungdomar med nytänkande och interaktiva lekprodukter. Vi gör skillnad!






Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB