Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Vår vision är att skapa sociala mötesplatser i våra stadsmiljöer

Vestre AB

Vi tror att god design skapar goda uterum. Så enkelt är det. Därför genomsyrar design allt vi gör. Vestre samarbetar med ett trettiotal skandinaviska möbel- och industridesigners. Årets nyheter är möbler som inspirerats av skandinaviska skogar och består av massiva bänkar och bord som kan stå ensamma eller kopplas ihop. Andra nyheter har hämtat inspiration av japanska traditioner men med skandinaviska material och design och en helt ny möbelserie som förenar modernt och klassiskt formspråk. Vi ser fram emot att få visa och berätta mer om detta.

Gatumöbler för smakfull och säker stadsmiljö

Team Tejbrant AB

Team Tejbrant levererar väderskydd, cykelparkeringslösningar, info-tavlor, reklambärare, räcken, och övriga gatumöbler runt om i Sverige och Europa.
Våra flexibla profilsystem i aluminium och glas med dess funktionellt designade väderskydd, finns tillgängliga i en mängd olika utföranden. Vi kan leverera våra väderskydd med sedumbeläggning samt att de kan kompletteras med solcellsdriven belysning som på ett miljövänligt sätt erbjuder en säkrare och trevligare utemiljö.


Lokalproducerade plantskoleväxter

Nya Eriksbo Plantskola AB

Eriksbo Plantskola ligger i Västmanland. För att vara en produktionsplantskola är det jämförelsevis långt upp i Sverige. Det gör att våra växter fått växa lite långsammare och är i takt med årstiden vid leverans. Vi odlar alla växter i co. Det innebär att de kan levereras och planteras även sommartid. Vårt medlemskap i e-planta gör att fokus i den egna produktionen är e-sortimentet med svenska frökällor och härdigt växtmaterial. Vår personal är välutbildad och ger gärna råd och hjälp gällande växtanvändning, plantering och växtetablering. Vi är proffs på plantskoleväxter!

Det är skillnad på jord och jord

Hasselfors Garden

Med start år 1603 är Hasselfors Garden ett av Sveriges 10 äldsta bolag. Vi är marknadsledare och har lång erfarenhet av att producera kvalitetsjord. Det är viktigt för oss att produkterna håller premium standard för att garantera god tillväxt och minimalt efterarbete. Kom till montern så berättar vi om vårt breda sortiment av anläggningsjordar, om gröna tak, biojord, dagvattenbäddar och spännande nyheter som Citykross.

Vi skapar framtidens utemiljöer

Lappset Sweden AB

Som tillverkare av lek- park- och sportutrustning utmanar Lappset den stillasittande generationens barn och ungdomar med nytänkande, interaktiva, produkter som vårt utomhus-DJ-bås. Vi skapar träningsmöjligheter för såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer. Lappset har ett inkluderande tankesätt som märks i en ny serie produkter där alla, oavsett funktionshinder, kan leka. Lappsets tillverkning sker i Skandinavien, vårt kontor och fabrik för parkmöbeltillverkning ligger i Enköping.

Urbana produkter och lösningar

Smekab Citylife

Smekab Citylife utvecklar, producerar och säljer produkter och lösningar för att skapa attraktiva urbana miljöer. Räckes- och avspärrningslösningar har sedan 70-talet varit en stor del av företagets erbjudande vilket fortfarande består och utvecklas. Utbudet har kompletterats under åren och i dag erbjuds ett brett sortiment av möbler för offentlig utemiljö, väderskydd för hållplatser, cykelparkeringar och produkter för cyklism. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Smekab Citylife får människor att trivas.

Bara - där det behövs

Bara Mineraler AB

Dagens städer ställer stora krav på växtligheten. Bara Mineraler AB utvecklar anläggningssubstrat för utmanande växtplatser som tak, bjälklag, rain gardens, urnor och hårdgjorda ytor. Vi säljer också lergranulat till tillverkare av odlingssubstrat. Under varumärket Bara Prefab designar och tillverkar vi murmoduler och bänkar i tegel för stad och trädgård. Hos oss arbetar trädgårdsingenjörer, hortonomer, agronomer, lantmästare och ingenjörer. Välkommen till vår monter!

Spontanidrott, lekplatser & grönområden - innovativa ytor för kreativa lekar

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB

Barn mår bäst när de får utrymme att använda sin fantasi i leken & när alla kan vara med. Det ligger till grund för utformningen av alla våra produkter, oavsett om det gäller näridrottsplatser, miljöklassad fallskyddsbeläggning av gummi eller konstgräs. Tillgänglighet, Kvalitét & Hållbarhet är våra nyckelord som genomsyrar alla våra produkter. Vi erbjuder en komplett design med högsta kvalitet där säkerhet kombineras med lek, motion, social interaktion, lagarbete och lärande.
- Nyhet! Se våra multisport arenor & Street Workout moduler som präglas av hög kvalitét och modern design!


Framtidens trafik börjar här - cykelparkeringssystem

Cyklos AB

Cykelpendlingen är här för att stanna. Fler och fler väljer cykeln som ett grönt och hälsosamt alternativ i vardagen. Cykelparkeringarna kräver sin plats i staden. Vi presenterar vårt cykelgarage där vi lagt fokus på ljus, design och funktion. Vi visar även hur vår flexibla cykelhage fungerar tillsammans med det prisbelönta DELTA-systemet - ett sätt att få en markerad plats med god ordning för cyklarna i en utsatt trafikmiljö. Självklart har vi även med vårt populära cykeltak KAPPA som numera även finns som Sedumtak.

Äkta Bohusgranit och betongprodukter för alla behov

Benders Sverige AB

Natursten och betong kompletterar varandra på ett utmärkt sätt och förstärker varandras bästa egenskaper. I vårt sortiment hittar du ett brett urval av produkter som gör det möjligt att uppnå precis den känsla du eftersträvar - utan att pruta på vare sig funktion eller estetik. Missa inte chansen att få ta del av genuin Bohusgranit i ny modern tappning som skapar möjligheter och underlättar, både för dig som arkitekt och entreprenör. Dessutom presenterar vi vårt breda sortiment inom våra mark-, infrastruktur- & grundsortiment. Välkomna till Benders monter!

Hybridgräs som förstärker naturgräs

ÅhusTurf AB

- CoverLawn, en ny generation hybridgräs som integrerar med naturgräset.
- CoverLawn förstärker gräsytan genom att skydda grässtråets krona och rötter.
- Med CoverLawn är gräset grönt.
- Vid hårt slitage får du en grön yta som annars blir jord och lera.
- Skolgårdar, fotbollsplaner, idrottsarenor, begravningsplatser, m.m. har redan CoverLawn som hjälp i sin vardag.
Se och upplev levande CoverLawn hybridgräs!


Vi kan lekplats, park och utemiljö

Tress Sport & Lek AB

Tress Sport och Lek har i över 40 år levererat lekplatser och utemiljöer runt om i Skandinavien. Kvalitet, säkerhet och service är något vi värnar om till våra kunder. Vi har ett brett sortiment som täcker lekplats, spontanidrott, utegym, skate och mycket mera.

Variationsrik lekutrustning, sinnesupplevelser och offentlig utsmyckning

Stiliom AB

Vi är sedan 2010 generalagent i Skandinavien för tyska Richter Spielgeräte. Här erbjuds produkter där lekvärdet är av största vikt. Inom sortimentet finns en uppsjö av unika produkter för utomhuslek, men även ett högst intressant sortiment av sinnesupplevelser för såväl gammal som ung. Under 2016 har vi även glädjen att kunna presentera fler nyheter, bland annat Lissy Boesens vackra djurskulpturer i betong och krossad granit.


Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB