Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Tillgängliga lekplatser

CADO AB NY UTSTÄLLARE

Vi har tillsammans med Spielart tagit fram tillgängliga temalekplatser och redskap, som kan hjälpa oss att hitta möjligheter för alla barn att delta i leken på nästan lika villkor. Med vårt nya skatekoncept Street Unit Parkline erbjuder CADO kompakta, flyttbara, urbana skatemiljöer som utmanar den befintliga ytan och skapar rörelse - även på små ytor. VORTEX vattenlek med olika funktioner som; rinna, dugga, stänka, stråla och spruta.

Lokalproducerade plantskoleväxter

Nya Eriksbo Plantskola AB

Eriksbo Plantskola ligger i Västmanland. För att vara en produktionsplantskola är det jämförelsevis långt upp i Sverige. Det gör att våra växter fått växa lite långsammare och är i takt med årstiden vid leverans. Vi odlar alla växter i co. Det innebär att de kan levereras och planteras även sommartid. Vårt medlemskap i e-planta gör att fokus i den egna produktionen är e-sortimentet med svenska frökällor och härdigt växtmaterial. Vår personal är välutbildad och ger gärna råd och hjälp gällande växtanvändning, plantering och växtetablering. Vi är proffs på plantskoleväxter!

Vi skapar framtidens utemiljöer

Lappset Sweden AB

Som tillverkare av lek- park- och sportutrustning utmanar Lappset den stillasittande generationens barn och ungdomar med nytänkande, interaktiva, produkter som vårt utomhus-DJ-bås. Vi skapar träningsmöjligheter för såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer. Lappset har ett inkluderande tankesätt som märks i en ny serie produkter där alla, oavsett funktionshinder, kan leka. Lappsets tillverkning sker i Skandinavien, vårt kontor och fabrik för parkmöbeltillverkning ligger i Enköping.

Pimpsten från Hekla - hållbara substrat för stadens grönstruktur

Bara Mineraler AB

Bara Mineraler är ledande inom pimpstensbaserade jordar för planteringar i stadens utmanande miljö. Våra substrat är anpassade för såväl gata och torg som för bjälklag och regnbäddar. Gedigen kunskap och erfarenhet med fokus på funktion och kostnadseffektivitet resulterar i lyckade projekt och nöjda kunder. Vi har också marktegel och prefabricerade tegelprodukter, för den offentliga utemiljön, i vårt sortiment.

Snyggt, funktionellt och underhållsfritt

Blidsbergs Mekaniska AB

Vår ambition är att vara, Er bästa leverantör på cykelparkeringslösningar, pergolor, parkmöbler mm. Vi är också stolta över att alla våra produkter tillverkas i vår anläggning i Blidsberg där vi funnits ända sedan starten 1946.

Spontanidrott, lekplatser & grönområden - innovativa ytor för kreativa lekar

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB

Barn mår bäst när de får utrymme att använda sin fantasi i leken & när alla kan vara med. Det ligger till grund för utformningen av alla våra produkter, oavsett om det gäller näridrottsplatser, miljöklassad fallskyddsbeläggning av gummi eller konstgräs. Tillgänglighet, Kvalitét & Hållbarhet är våra nyckelord som genomsyrar alla våra produkter. Vi erbjuder en komplett design med högsta kvalitet där säkerhet kombineras med lek, motion, social interaktion, lagarbete och lärande.
- Nyhet! Se våra multisport arenor & Street Workout moduler som präglas av hög kvalitét och modern design!


Vi kan lekplats, park och utemiljö

Tress Sport & Lek AB

Tress Sport och Lek har i över 40 år levererat lekplatser och utemiljöer runt om i Skandinavien. Kvalitet, säkerhet och service är något vi värnar om till våra kunder. Vi har ett brett sortiment som täcker lekplats, spontanidrott, utegym, skate och mycket mera.

Rätt växt till ditt projekt

Stångby Plantskola AB

Stångby Plantskola AB är Sveriges främsta leverantör av växter när det gäller kvalitet, kompetens och service. Vi arbetar professionellt och fokuserar på växter av hög kvalitet samtidigt som vi arbetar nära våra kunder och leverantörer. Vi är, genom vår erfarna och välutbildade personal, unika när det gäller rådgivning och engagemang. Vårt huvudkontor är beläget i Stångby utanför Lund. Här sker vår odling och härifrån sköts kundservice, inköp och spedition. På anläggningen i Märsta har vi förutom kundservice och logistik skapat en växtbank och mötesplats för gröna proffs.

Hybridgräs som förstärker naturgräs

ÅhusTurf AB

- CoverLawn, en ny generation hybridgräs som integrerar med naturgräset.
- CoverLawn förstärker gräsytan genom att skydda grässtråets krona och rötter.
- Med CoverLawn är gräset grönt.
- Vid hårt slitage får du en grön yta som annars blir jord och lera.
- Skolgårdar, fotbollsplaner, idrottsarenor, begravningsplatser, m.m. har redan CoverLawn som hjälp i sin vardag.
Se och upplev levande CoverLawn hybridgräs!


Hållbar design för urban trivsel

Saferoad Smekab AB

Saferoad Smekab producerar och marknadsför produkter för avspärrning, cykelmiljö och möblering i offentlig miljö. Vi drivs av att skapa trivsel i miljöer där människor färdas och vistas. Våra produkter utvecklas med fokus på säkerhet, funktion och design för att tåla daglig användning i stads- och parkmiljöer runt om i Skandinavien.
Vi erbjuder stilrena kvalitetsprodukter med hög funktionalitet. Hållbar design med svensk tillverkning.


Snygga utemiljöer med gott samvete

Polyplank AB

Snart finns det mer plast än fisk i våra hav-vad kan vi göra?
Vi jobbar med återvunna plaster från svenska hushåll & industrier, och organiska fibrer utan tillsatser. Svensktillverkad, miljövänlig, underhållsfri ersättning till traditionella trämaterial för alla utemiljöer. Vi tar vara på det som blivit över. Vi använder oss bara av återvunna råvaror. Bra för miljön & bra för framtiden!


Vår vision är att skapa sociala mötesplatser i våra stadsmiljöer

Vestre AB

Vi tror att god design skapar goda uterum. Så enkelt är det. Därför genomsyrar design allt vi gör. Vestre samarbetar med ett trettiotal skandinaviska möbel- och industridesigners. Årets nyheter är möbler som inspirerats av skandinaviska skogar och består av massiva bänkar och bord som kan stå ensamma eller kopplas ihop. Andra nyheter har hämtat inspiration av japanska traditioner men med skandinaviska material och design och en helt ny möbelserie som förenar modernt och klassiskt formspråk. Vi ser fram emot att få visa och berätta mer om detta.

God utemiljö för alla

KNM Trafiksystem AB

KNM erbjuder produkter för kollektivtrafik, gatu- och parkmiljö. Vi har nu utökat sortimentet med en ny möbelserie, Parken som är av cortén stål. Delar ur serien visas på mässan. Som komplement till våra övriga produkter inom cyklism som tak, garage, ställ mm har vi nu en servicestation, FIXIT samt en manuell cykelpump, Air Kit 3. Det sedan tidigare stora sortimentet med eftergivliga gummipollare har nu utökats med en modell som har LED-belysning, visas på mässan. Vi informerar även om vårt breda program av bänkar, soffor, väderskydd mm.

Framtidens trafik börjar här - cykelparkeringssystem

Cyklos AB

Cykelpendlingen är här för att stanna. Fler och fler väljer cykeln som ett grönt och hälsosamt alternativ i vardagen. Cykelparkeringarna kräver sin plats i staden. Vi presenterar vårt cykelgarage där vi lagt fokus på ljus, design och funktion. Vi visar även hur vår flexibla cykelhage fungerar tillsammans med det prisbelönta DELTA-systemet - ett sätt att få en markerad plats med god ordning för cyklarna i en utsatt trafikmiljö. Självklart har vi även med vårt populära cykeltak KAPPA som numera även finns som Sedumtak.


Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB