Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Luftade badrumssystem och prefabricerade våtrumskassetter

Dahl Sverige AB

Stamrenovera på 10 dagar. Med luftade badrumssystem slipper man merparten av rivningsarbetet och framförallt långa uttorkningstider av fuktskadade badrum.
Med vår teknik, logistik och kunskap håller vi nere byggtiden och ljudnivån. Vi sätter fokus på lägenhetsinnehavaren. Gamla stammar pluggas igen och ersätts av en prefabricerad våtrumskassett. Våtrumskassetten samlar alla anslutningar av tappvatten och spillvatten. Kassettens läckageindikering och servicelucka ger en trygg och framtida driftsäker lösning.


Miljövänliga kakelplattor utan att ge avkall på design och kvalitét

Kakeldaxgruppen

Kakel och klinker i alla tänkbara färger och mönster. De flesta produkter i vårt sortiment har passerat Sunda Hus, Bastas och Byggvarubedömningens tuffa miljökrav. Vi på Kakeldaxgruppen är mycket stolta över att saluföra kakelplattor som till 80 % består av återvunnet material. Vi är även medlemmar i Sweden Green Building Council. Kakla säkert och snyggt tillsammans med oss.

Enkla tätskiktsystem för varje våtrum

Bostik AB

Bostik är en av världens ledande tillverkare av lim, spackel, fix och fog samt tätningsmedel. Med våra godkända tätskiktsystem lägger du grunden för ett problemfritt brukande av ditt våtrum under många år. Våra system utvecklas kontinuerligt för att underlätta applicering/montering och erbjuda ett fuktskadesäkert våtrum.
Nyheter kommer presenteras på mässan!


Rostfria avvattningssystem för alla installationer

BLÜCHER Sweden AB

Vi erbjuder avvattningssystem för alla installationer, från hemmets badrum till simhallar och lyxiga kryssningsfartyg. Vårt sortiment innehåller drygt 2 500 standardprodukter samt att en stor del av vår omsättning är "skräddarsydda" golvbrunnar och rännor. Allt görs i rostfritt stål för att säkerställa hög kvalitet, utomordentlig flödeskapacitet och optimal hygien, kombinerat med minimalt underhåll.

För en bättre miljö i hemmet

Pax AB

Packa upp och installera, slå på, klart! Så enkelt är det med vår helautomatiska badrumsfläkt Pax Calima®. Eller ladda hem appen och välj mellan 5 olika förprogrammerade modeller eller profiler beroende på vilket behov du har av fläkten.
Vår grundidé är att utveckla innovativa produkter med både design och funktion i åtanke. Bra exempel är våra eltorkar Flex U och Flex I, finns i flera varianter.


Prefabricerade lösningar för framgångsrika renoveringar och nybyggnationer

Uponor VVS

Vi presenterar två nyheter utvecklade att möta framtidens nya effektivitetskrav:
- Uponor R2I Vägg ersätter den gamla väggen mellan kök och badrum. Ett modulsystem som innehåller rörledningar, kanaler och delar som är färdigisolerade och klara att anslutas. I väggmodulerna installeras inredning, t ex skåp, vattenmätare och spolsystem. Den är brandklassad och ljudisolerad.
- Uponor R2I Kassett. För installatören är all intern rördragning redan färdig, den är enkel att installera och spar arbetstid på plats. Konstruktionen uppfyller krav vid hörnmontage, ger en anpassningsbar höjd på toalettstolen och är dessutom förberedd för handikappanpassning.


Vattensäkert kök - säkerhet syns inte på ytan

Tollco AB

Vattensäkert kök i från Tollco AB är det enda heltäckande konceptet som hjälper dig att undvika besvär och kostsamma vattenskador. Systemet består av insatser för diskbänkskåp, underlägg för vitvarorna, sammankopplingsbara golvskydd med rörtätningar samt larm och läckagebrytare. I systemet finns även översvämningsskydd, manschetter för anslutning mot golvbrunnar samt AquaLink som leder vatten via slang till vattensäker yta.
Tollco´s läckageskydd är godkända av SP och Byggvarubedömningen.


Produkter för bad/toalett som uppfyller kraven i nya ISO 17966

Pressalit Care AB

Med fokus på flexibilitet, funktion, hygien och design inreder vi badrum och RWC med krav på tillgänglighet. Funktionsnedsättning kompenseras och personal får en arbetsmiljö med minskad skaderisk. Vi är ett kompetent team och erbjuder rådgivning, BIM och utbildning till både arkitekter och projektgrupper. Våra lösningar finns på vård och omsorgsboenden, skola, sjukhus, hotell mm och är med i SundaHus.

Väggpaneler för våtrum och kök

BerryAlloc

Till våtrum så har BerryAlloc sedan många år det populära våtrumsväggsystemet Wall & Water, med en större mängd olika dekorer, färger och mönster. Wall & Water är ett extremt kostnadseffektivt system som lämpar sig för snabba och enkla renoveringar av badrum och våtrum. Till kök så finns den unika Kitchen Wall plattan för enkel renovering av köksväggar på befintligt kakel eller montering direkt på vägg.

Relining för er som använder insidan

Tubus System AB

Relining med Tubus System öppnar upp nya renoveringsmöjligheter. Metoden är både snabb och kostnadseffektiv och har flera användningsområden. Tubus System har utfört relining sedan 1998 och kan med sin långa erfarenhet erbjuda en unik och väldokumenterad metod. Ett rör tillverkat av Tubus System är CE märkt och har en förväntad livslängd på minst 50 år. Relining kan med fördel appliceras inom många olika områden och Tubus System används idag inom både fastigheter och infrastruktur.

Se till att du har ditt på det torra med våra fuktsäkra lösningar

Saint-Gobain Sweden AB, Gyproc

Problem i våtrum kan sammanfattas med två ord: fukt och mögel. Gyproc har lösningen på båda. För dusch- och badrum finns våtrumsskivan Glasroc H Ocean som är dokumenterat resistent mot fukt och mögel. Den är formstabil och utmärkt som underlag för kakel. För konstant fuktiga miljöer som simhallar, garage och soprum finns Aquaroc, en av marknadens lättaste cementskivor.
Nästa gång du ska renovera eller bygga nytt - välj smarta fuktsäkra lösningar från oss. Med Gyproc som partner bygger du starka och sunda väggsystem och innertak.


50 år som ledande tillverkare av glasfiberdörrar till tuffa miljöer

LAMIDOORS AB

I år firar LAMIDOORS 50 år som ledande tillverkare av glasfiberdörrar!
Alltsedan 1966, är LAMI dörrar utvecklade för särskilt krävande och hårda utrymmen, där man ställer högre än vanliga krav på dörrens hygien, hållfasthet och livslängd. De släta och lätt rengörbara ytorna förhindrar smuts och luftföroreningar från att fastna på dörren. Den porfria, foglösa strukturen av LAMI dörren tål utmärkt starka desinficeringsmedel samt övriga kemikalier.


Kortare byggtider, högre boendekomfort och stor besparing vid stambytesrenovering

EPS Cement AB

Vi visar en metod som tillämpas runt om i landet där man förkortar ledtiderna, höjer boendestandarden med mindre energiåtgång och till lägre kostnad.
EPSCement lättbetong är självuttorkande på 24 timmar oavsett tjocklek på vägg och golv och har ett bra isolervärde. EPSCement är maskinbearbetningsbart, kan pumpas och tillför då minimalt med damm till boendemiljön.
- Nyhet: Pumpbil! Vi levererar nu även direkt på arbetsplatsen, för överlägsen totalekonomi och kvalitetskontroll.


Smarta vattenlås

Oy Prevex Ab

Från dagens ergonomiska kök till moderna vattenlås miljöer, de verkligt smarta vattenlåsen hittar du hos Oy Prevex. Och smartare än Prevex EasyClean blir det inte. EasyClean hör till en ny generation vattenlås som rengörs ovanifrån - i tvättstället, under rinnande vatten på 20 sekunder. Ingen demontering under tvättstället behövs, smart och enkelt. Experter från både privata hem och den offentliga miljön håller med. Våra vattensäkra produkter är utvecklade och tillverkade i Finland.

Modulstambyte - snabbt, smidigt och säkert

Pipe-Modul Oy

Pipe-Modul tillverkar installationsfärdiga installationsmoduler för vatten-, värme-, kyl- och avloppsrör samt elledningar och datakablar. Modullösningen passar lika väl till stambyten som nyproduktion - då kostnadseffektivitet och hållbart byggande står i fokus. Varje fastighet är unik och Pipe-Moduls lösningar möjliggör skräddarsydda och miljövänliga stambyten. Ett stambyte med oss är tids- och kostnadsbesparande för fastighetsägaren, enkelt och snabbt för entreprenören, samt tryggt och smidigt för boende.


Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB