Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Gröna tak, bullervallar, fontäner, dammar, dränering och avvattning

BG Byggros AB

Byggros marknadsför många kvalitetsprodukter inom bygg- och anläggningsteknik. Kvalitet och service går hand i hand med optimala miljömässiga förhållanden då det gäller lösningar inom bygg- och anläggningsteknik.
På mässan visar vi:
- Bullervallar och stödmurar - av naturligt trä och sten.
- Vattenanläggningar - OASE pumpar fontäner och dammar.
- Dränering, fukt och avvattning - olika och bevisbaserade lösningar.
- Gröna taklösningar - ett komplett system med många möjligheter.


Nytt starkt lättfyllnadsmaterial med hållbar miljöprofil

Hasopor AB

Skumglas flyttar gränser och skapar nya förutsättningar i det moderna samhällets utveckling. Tunga överbyggnader, svaga markförhållanden och komplicerade byggnadstekniska förutsättningar, är några områden möjliga att lösa med skumglas, ett återvunnet material på frammarsch.

Design och innovation med hög kvalitet för en modern, inspirerande utemiljö

Gårda Johan AB

Miljöklassad fallskyddsbeläggning av gummi eller konstgräs utgör basen i vårt sortiment. Lägg där till en rad andra produkter som ger ytterligare dimensioner till din lekplats och det offentliga rummet. Med högsta kvalitet och barns utveckling som utgångspunkt, erbjuder vi en komplett design där säkerhet kombineras med lek, motion, social interaktion, lagarbete och lärande.

Säkra, moderna cykelparkeringar och manuell cykelpump i modern design

Cyklos AB

Cyklos utvecklar och säljer produkter för offentlig utemiljö med fokus på cykel. Vi visar bl.a. vårt testvinnande cykelställ DELTA som tack vare dess utformning skapar en modern och säker cykelparkering med god ordning. Vi visar även den nya manuella cykelpumpen med fotpedal, Wave-Air. Uppskattad för både sin funktion och design, har gjort att många valt pumpen för att öka servicen till cyklisterna.

Ljuddämpade och värmeisolerade brunnslock

HYDROTEC Avloppsteknik i Göteborg AB

HYDROTEC AB är en ledande leverantör av linjeavvattning och gatugods. Vi har ett färdigt koncept med CE-märkning för framtidens krav och med 100 % möjlighet till materialåtervinning av våra produkter. Med nya innovativa tankar har vi utvecklat vårt produktprogram med ljud-dämpande och värmeisolerade brunnslock som skapar optimala lösningar med lång hållbarhet och hög kostnadseffektivitet.
HYDROTEC - är din samarbetspartner med garanti för bästa support och service.


Betongprodukter anpassade efter era behov

S:t Eriks AB

S:t Eriks är Sveriges ledande leverantör av mark- och anläggningsprodukter för offentlig och privat utemiljö. Vi erbjuder ett brett sortiment av murar, plattor, marksten, block, natursten, trafik och utemiljöprodukter. Men vi tar även fram unika lösningar efter era önskemål. Med vår långa erfarenhet har vi kapaciteten att leverera utifrån era behov och våra kunniga säljare bistår er hela vägen i ert projekt.
Kom och prata med oss, vi lär dig mer om block, murar, industristen och vad grafisk betong är!


Nytt parksortiment och unik lekutrustning för våra utemiljöer

Stiliom AB

2015 är året då Stiliom presenterar en helt ny satsning på produkter för det urbana rummet. Först ut är två svensktillverkade möbelserier av högsta kvalitet, formgivna av Tim Alpen Design.
Vi är sedan 2010 generalagent i Skandinavien för tyska Richter Spielgeräte. Här erbjuds produkter där lekvärdet är av största vikt. Inom sortimentet finns en uppsjö av unika produkter för utomhuslek, men även ett högst intressant sortiment av sinnesupplevelser för såväl gammal som ung.


Underhållsfria produkter för vackra utemiljöer

Blidsbergs Mekaniska AB

Vi har egen tillverkning och försäljning, vilket gör oss till en flexibel och prisintressant leverantör. Våra största produkter är cykelhus och parkmöbler.
Utöver detta så kommer vi under året kunna presenter en del nyheter, mer om det kan vi berätta om för dig när vi träffas i vår monter.


Rätt växt till ditt projekt

Stångby Plantskola

Vi hjälper er att hitta rätt växt till rätt plats. Stångby Plantskola är en förstklassig leverantör av växter och en konsultativ part från projektering till genomförande. Vi kan leverera samtliga växter för ert projekt.
Vi fokuserar på växter av hög kvalitet och arbetar nära våra kunder och leverantörer.
Inom vår egen odling har vi specialiserat oss på företablerade park- och alléträd, större fruktträd samt buskar.


Med känsla för gröna ytor

KSAB Konstgräs AB

Har du en svårtillgänglig yta, en gräsplätt som aldrig blir grön? En lerig lekplats eller dyr idrottsplan som bara kan användas halva året? Vi har konstgräs för alla syften: skolgård, lekpark, trädgård, offentlig miljö, takterrass, och idrottsplats. Miljöer med konstgräs fyller sin funktion året runt med färre skötseltimmar. KSAB är ledande i Mellansverige på installation och underhåll av konstgräs. Konstgräs är numera ett prisvärt alternativ till andra markbeläggningar. Och det finns i mer än grönt!

Ljudlös multibana för bollspel

CADO AB

Cityboxen är en sluten multibana för alla typer av bollspel - framförallt avsedd för stadsmiljö. De fjäderupphängda vajrarna gör att det blir ett tyst spel och man kan se genom sargen. Boxen tillverkas i rostfritt stål, ger minimalt underhåll och bra hållbarhet mot skadegörelse. Utformningen gör att graffitimålning inte förekommer. CADO erbjuder även:
- Vortex, vattenlek med olika rörelser som rinna, dugga, stänka, stråla och spruta.
- Temaleklplatser tillverkade efter arkitektsanvisningar.


Plantera rätt så blir det kostnadseffektivt

Bara Mineraler AB

Med fokus på funktion och kostnadseffektivitet har Bara Mineraler under många år levererat substrat för trädplantering i stadsmiljö och substrat för bjälklagsplantering. God rotmiljö är avgörande för växtens livslängd i urbana planteringar.
Årets nyhet är funktionella substrat för planteringar och gräsytor för lokalt omhändertagande av dagvatten. En kvadratmeter Bara Regnbäddssubstrat kan fördröja och förbruka dagvatten från 10 kvadratmeter takyta.


Produkter för park- och stadsmiljö

Smekab AB

Smekab erbjuder ett brett utbud av produkter för avspärrning, cykelparkering, cykelmiljö och möblering i park- och stadsmiljö. Vårt signum är hög kvalitet, lång livslängd och innovativa lösningar.
Med fokus på kundens behov levererar vi hållbara lösningar och vi strävar efter att ständigt utveckla och förbättra våra produkter.
Välkommen till oss på mässan och upptäck möjligheterna i vårt sortiment.


Nytt miljövänligt trä och träskydd - drömmen för utemiljön

Sioo Wood Protection AB

Sioo impregnering är den nya generationens träskydd med miljövänlig, vattenbaserad kiselteknik. Mycket stora fördelar är livslängd, underhåll och ekonomi. Sioo skyddar mot alger, röta, insekter, brand och ger stickfri yta. Används på allt trä, nytt som gammalt och ger en ren vacker ljusgrå färg. Given ersättare till träoljor mm. Vi levererar även anpassat förbehandlat trä av olika slag.


Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB