Anmäl dig härUtställande företag och produkter:

Cykelställ som skapar ordning, och en ny manuell cykelpump

Cyklos AB

Cyklos utvecklar och säljer produkter för offentlig utemiljö med fokus på cykel. Vi visar bl.a. vårt testvinnande cykelställ DELTA som tack vare dess utformning skapar en modern och säker cykelparkering med god ordning. Vi visar även den nya manuella cykelpumpen med fotpedal, Wave-Air. Uppskattad för både sin funktion och design, har gjort att många valt pumpen för att öka servicen till cyklisterna.

Säkra, innovativa system för tak- och fasadvegetation

Grön&Blå Tech AB

Vi har mer än 30 års erfarenhet av att leverera och montera säkra system med vegetation på tak, bjälklag mm.
Vi presenterar ett helt nytt koncept för lätta gröna tak - sedumtak - med ett kompletterande Biomodul system som ökar designmöjligheterna, biodiversitet samtidigt som låg vikt och Brandklass B ROOF (t2) upprätthålls.
URBAN GREEN WALL: en revolution i grönt byggande med en helt vertikal vegetation på fasader!


Nytt parksortiment och unik lekutrustning för våra utemiljöer

Stiliom AB

2014 är året då Stiliom presenterar en helt ny satsning på produkter för det urbana rummet. Först ut är två svensktillverkade möbelserier av högsta kvalitet, formgivna av Tim Alpen Design.
Vi är sedan 2010 generalagent i Skandinavien för tyska Richter Spielgeräte. Här erbjuds produkter där lekvärdet är av största vikt. Inom sortimentet finns en uppsjö av unika produkter för utomhuslek, men även ett högst intressant sortiment av sinnesupplevelser för såväl gammal som ung.


Rätt växt till ditt projekt

Stångby Plantskola

Vi hjälper er att hitta rätt växt till rätt plats. Stångby Plantskola är en förstklassig leverantör av växter och en konsultativ part från projektering till genomförande. Vi kan leverera samtliga växter för ert projekt. Vi fokuserar på växter av hög kvalitet och arbetar nära våra kunder och leverantörer.
Inom vår egen odling har vi specialiserat oss på park- och alléträd, större fruktträd samt buskar.


Nytt miljövänligt trä och träskydd - drömmen för utemiljön

Sioo Woodprotection AB

Sioo impregnering är den nya generationens träskydd med miljövänlig, vattenbaserad kiselteknik. Mycket stora fördelar är livslängd, underhåll och ekonomi. Sioo verkar aktivt och skyddar mot alger, röta, insekter, brand och ger stickfri yta. Används på allt trä, nytt som gammalt och ger en ren vacker ljusgrå färg. Given ersättare till träoljor mm. Vi levererar även anpassat förbehandlat trä av olika slag.

Gatugods och linjeavvattning

HYDROTEC Avloppsteknik i Göteborg AB

HYDROTEC är en ledande leverantör av linjeavvattning och gatugods. Vi har ett färdigt koncept som redan nu lever upp till miljöregler och CE-märkning för framtidens krav och behov. Med stark tradition och lång erfarenhet, samt nya innovativa tankar utvecklar vi vårt produktprogram och skapar optimala lösningar med avsikt att skapa bästa kundnytta.
HYDROTEC - din samarbetspartner med garanti för bästa support och service.


Innovativa och underhållsfria produkter för en attraktiv utemiljö

Formenta Int. AB

Formenta är ett småländskt familjeföretag grundat 1972 och specialiserade på starka och underhållsfria produkter i främst glasfiberarmerad polyester för den offentliga utemiljön. Idag designar, tillverkar och marknadsför vi ett brett sortiment av produkter alltifrån flaggstänger, belysningsstolpar, planteringskärl, parkbänkar och cykelställ.

Underhållsfria produkter för vackra utemiljöer

Blidsbergs Mekaniska AB

Vi har egen tillverkning och försäljning, vilket gör oss till en flexibel och prisintressant leverantör. Våra största produkter är cykelhus och parkmöbler. Nu kan vi även erbjuda belysning som tillval till dessa produkter.
Detta och mycket mera kommer vi att presentera för dig i vår monter.


Gröna ytor snabbt och med ett förstklassigt resultat

Svensk Jordelit AB

Svensk Jordelit erbjuder det mesta som krävs för professionell grönyteskötsel. På mässan visar vi bl a:
- Alla typer av gödselmedel för offentlig miljö, golf och fotboll. Fasta och flytande.
- Sprutsådd. Snabbt och kostnadseffektivt med mycket bra resultat.
- Elephants Trunk. En ergonomisk avlastningssele för häcksaxar och andra tunga arbetsredskap.
- Handspridare och ergonomiska ryggsprutor för alla behov.
Svensk Jordelit representeras i Västsverige av Wiab Entreprenad AB.


Betongprodukter anpassade efter era behov

S:t Eriks AB

S:t Eriks är Sveriges ledande leverantör av mark- och anläggningsprodukter för offentlig och privat utemiljö. Vi erbjuder ett brett sortiment av murar, plattor, marksten, block, natursten, trafik och utemiljöprodukter. Men vi tar även fram unika lösningar efter era önskemål. Med vår långa erfarenhet har vi kapaciteten att leverera utifrån era behov och våra kunniga säljare bistår er hela vägen i ert projekt.
Kom och prata med oss, vi lär dig mer om block, murar, industristen och vad grafisk betong är!


Återvinningsbart konstgräs

Nordic Surface Sweden AB

Konstgräs skapar grönytor där förutsättningar saknas för naturgräs. Trängda miljöer som är svårskötta lämpar sig väl för konstgräs. Materialet möjliggör skapandet av kullar på skolgårdar och grönskande innergårdar på bjälklag. Royal Grass EcoUrban 40 är återvinningsbart och hållbart vilket gör konstgräset till ett attraktivt alternativ.
Vi hjälper er med idéarbete, projekteringsfrågor och utförande.


Ett nytt trä, Svanenmärkt och hållbart - i tiden

Kebony AB

Nu finns träsortimentet som har det impregnerade träts fördelar och dessutom är miljövänligt framställt. En massiv forskning har lett fram till det självklara alternativet till tropiska hårdträ och traditionellt impregnerat. Ett Svanenmärkt, komplett sortiment för fasader, offentliga parkmiljöer och trallgolv.

Produkter för park- och stadsmiljö

Smekab AB

Smekab erbjuder ett brett utbud av produkter för avspärrning, cykelparkering, cykelmiljö och möblering i park- och stadsmiljö. Vårt signum är hög kvalitet, lång livslängd och innovativa lösningar.
Med fokus på kundens behov levererar vi hållbara lösningar och vi strävar efter att ständigt utveckla och förbättra våra produkter.
Välkommen till oss på mässan och upptäck möjligheterna i vårt sortiment.


Vi levererar säkra, miljövänliga och inspirerande utemiljöer

Gårda Johan AB

Vill Du skapa en plats som bjuder in till lek, umgänge, motion och lärande för alla åldrar till en rimlig budget?
– Vi har produkterna för att lyckas!
Skapa mönster och teman i ytbeläggningen, förstärk upplevelsen ytterligare med våra 3D figurer. Lägg till en näridrottsplats i form av Playtop Street och saken är klar.
En toppmodern samlingsplats med låga driftkostnader.Anmälan

Mässan är fullbokad

Box 267, 233 33 Svedala - Tel 040-92 00 10 - info@skanskbyggtjanst.se
Copyright 2018 - Skånsk Byggtjänst AB